dilluns, 27 d’abril del 2015

Qüestió d'actitud...



TED (Tecnologia, Entreteniment i Disseny) és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu difondre idees i debatre aspectes cabdals dels temps actuals. Aquesta organització és àmpliament coneguda pel seu congrés anual (TED Conference) i les seves xerrades (TED Talks), que cobreixen un ampli espectre de temes com ara les ciències, l’art i el disseny, la política, l’educació, la cultura, els negocis o la tecnologia, entre d’altres. 

Al web de TED es poden trobar conferències, la majoria subtitulades en català, de personalitats de gran renom internacional com els premis Nobel James D. Watson i Murray Gell-Mann, els cofundadors de Google, Sergey Brin i Larry Page, l’expresident dels Estats Units Bill Clinton, o el cofundador de Microsoft, Bill Gates, entre d’altres. 

Podeu accedir a la relació de conferències TED des del seu lloc web, i també des del bloc The History Teacher’s Attic, on trobareu una selecció de discursos sobre l’àmbit educatiu classificats per àrees temàtiques, com ara biologia, geografia, arts, matemàtiques o economia.

Actitud | Victor Küppers | TEDxAndorralaVella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

For everyone at home who needs some relief. Some homemade art

Mike Dargas Retrat hiperrealista 1983,   per    Laura Yagüe    Johannes Vermeer  "La noia de la perla" 1...