diumenge, 22 de març del 2015

CULTURA A LA DIAGONAL

La Diagonal estrena els diumenges d'ús ciutadà,


Aquest diumenge s'estrena la nova filosofia de reservar els laterals de la Diagonal i el passeig de Gràcia per a l'ús ciutadà. S'hi fan activitats gratuïtes per a tots els públics des de les nou del matí i fins a les tres de la tarda. A partir d'aquest cap de setmana i fins al 26 d'abril cada diumenge, en el tram comprès entre la plaça Francesc Macià i la plaça de les Glòries, i també en el tram del passeig de Gràcia entre plaça Catalunya i els Jardinets de Gràcia, s’hi instal·laran vuit punts culturals, sis d’esportius i sis de joc infantil.
El vianant hi trobarà un punt de lectura amb llibres, premsa diària i contes infantils, amb gandules, cadires i taules. També hi ha activitats de circ, tallers de manualitats i jocs. Als punts esportius s’hi pot jugar a futtoc –una combinació de ping-pong i futbol– i patinar, entre d'altres.
Està previst, també, que t res bandes de música actuïn per l'avinguda i el passeig, on també hi haurà quatre pianos de cua a disposició dels ciutadans amb motiu del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Les bicicletes són els únics vehicles que poden circular aquest matí de diumenge pels laterals, en els carrils bici, mentre que la circulació a la calçada central i les vies que creuen l'avinguda i el passeig mantenen les condicions habituals.
Per permetre l'accés a les vies transversals i garantir la fluïdesa del trànsit, a l'avinguda Diagonal es mantindran oberts alguns trams del seu lateral. Al costat muntanya, estan oberts els trams entre la plaça Francesc Macià i el carrer Calvet; entre Joan Carles I i Via Augusta; entre els carrers Sardenya i Sicília, i entre la plaça de les Glòries i el carrer Sardenya.
Els trams del lateral del costat mar que estan oberts són entre els carrers Calvet i Villaroel; entre la plaça Joan Carles I i el carrer Pau Claris, entre Jacint Verdaguer i València, i entre Sardenya i la plaça de les Glòries.
ARA | Barcelona | 22/03/2015 11:56

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

For everyone at home who needs some relief. Some homemade art

Mike Dargas Retrat hiperrealista 1983,   per    Laura Yagüe    Johannes Vermeer  "La noia de la perla" 1...