dilluns, 19 de gener del 2015

VÍSITA HORROR BOX TALLER DE MAQUILLATGE




DAVID MORENO, HORROR BOX

El passat 19 de Gener ens va venir a fer una xerrada el David Moreno junt amb la seva dona Cristina Raya, els dos membres de l'empresa Horror Box. Aquesta empresa es dedica a oferir espectacles o dinamitzacions que versin o estiguin relacionades amb el món del terror. Els famosos túnels del terror són la seva especialitat i qualsevol que vulgui, i tingui diners, pot fer-los un encàrrec.
La dinamització dels espectacles d'Horror Box, així com la preparació i l'organització, esta estrictament relacionada amb el nostre grau d'animació sociocultural i turística, de fet, cada any ens ocupem de portar el 31 d'Octubre (Halloween) a l'Institut. La xerrada va ser molt enriquidora ja que, a més de parlar envers l'empresa i la seva activitat, vam poder conèixer els inicis dels dos tertulians. Veiem com la seva professionalitat, la seva dedicació i la qualitat de les implementacions d'Horror Box estan acompanyats d'una forta formació, d'un notable esperit emprenedor i, indubtablement, de la passió que els dos posen en el que fan.
Com a reflexió final vam poder veure que, encara que la cosa no estigui gens bé actualment (vam analitzar el pressupost i els guanys d'una de les implementacions de l'empresa i vam poder comprovar que els guanys eren escassos) has de tirar endavant amb el que fa que et sentis realitzat, has de confiar en tu mateix, rodejar-te de professionals i bona gent i mai donar-te per vençut.     

ALBERT DÍAZ MONJE (Estudiant de segon d'Animació sociocultural i turística)

Horror box

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

For everyone at home who needs some relief. Some homemade art

Mike Dargas Retrat hiperrealista 1983,   per    Laura Yagüe    Johannes Vermeer  "La noia de la perla" 1...